Maak kennis met

Tom Harkema

Vestiging Utrecht-Centrum


Telefoon 088 - 835 78 09
Mail t.harkema@hntb.nl
Adres Het Nederlands Tekstbureau 
Havikstraat 28 bis
3514 TR Utrecht
KvK 75405164 te Utrecht

Tekst loopt als een rode draad door mijn leven en loopbaan. Ik heb talloze jaarverslagen, brochures, blogs, artikelen en zelfs een boek geschreven, maar ook als kritische opdrachtgever van net zo kritische tekstschrijvers gewerkt. Dit deed ik als commercieel manager bij diverse uitgeverijen. Deze kennis en ervaring hebben gezorgd voor een veelzijdige en verdiepende aanpak die ik nu bij Het Nederlands Tekstbureau toepas.

Ik weet inmiddels door mijn jarenlange ervaring waaruit een heldere en effectieve tekst bestaat. Het is als een goed gesprek voeren. Je verdiept je in de ander, luistert, vraagt om verduidelijking en vat samen. Heb ik je goed begrepen? Is dit wat je bedoelt te zeggen? Als ik een tekst schrijf, voer ik in gedachten het gesprek met de toekomstige lezer.

Want, zeker in deze huidige, vluchtige tijd is heldere communicatie belangrijker. Mensen nemen weinig tijd om goed te lezen. Juist daarom moet een tekst – of die nu gedrukt is of online staat – de lezer meteen pakken of tot actie verleiden. Je krijgt als afzender vaak maar één kans. Ik zorg er graag voor dat die kans winnend is!

Adres Het Nederlands Tekstbureau  
Havikstraat 28 bis
3514 TR Utrecht
Telefoon 088 - 835 78 09
KvK 75405164 te Utrecht

 

Vraag een offerte aan

Vul vandaag nog het contactformulier in!
We brainstormen graag met je over jouw vraag of opdracht!